avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie in familie

buna,o prietena de-a mea sa casatorit,ea are un baiat de 15 ani la care nu are tata,nu a vrut sa-l recunoasca.am vorbit cu ea zilele trecute si mi-a zis ca sotul ei ar fi de acord sa se treaca in dreptul tatalui. problema e ca nu stiu ce sa faca si cum. imi puteti da o parere sau un sfat,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:58, 28 Martie 2013
Pai numai prin adoptie ar putea, sa ia legatura cu cei de la DGASPC, ei asista familia pe perioada procesului de adoptie.
Mai important mi se pare ca baiatul sa fie de acord. Mama e casatorita de mult, copilul are o relatie buna cu sotul mamei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie copil al sotului din prima casatorie anca_popovici anca_popovici Buna ziua! Pentru adoptia copilului din prima casatorie a sotului este nevoie de acordul rudelor mamei biologice decedate si a curatorului copilului? In ce ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să adopt copiii actualei soții. care este procedura, ținând cont de faptul că în certificatele de naștere au liniuță în dreptul tatălui? Raducu_Ion Raducu_Ion Vă salut! Vă cer o părere juridică pe această cale pentru o situație particulară cu care mă confrunt. Sunt căsătorit legal cu actuala soție de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere. ... madalina.b@hotmail.com madalina.b@hotmail.com Buna ziua! Bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere ( nefiind casatoriti , fetita este pe numele meu si liniuta la tata ). Mentionez ca suntem ... (vezi toată discuția)