avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plafonare cas angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plafonare cas angajat

buna ziua !
As dori daca se poate sa stiu din ce an au fost introduse plafonarile la calculul cas angajat si angajator si care au fost pragurile.
Acum in 2013 plafonarea este de 5*2223 lei, salariul brut pe economie, incepand cu 1 febr. 2013?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela77 , utilizator 10:04, 28 Martie 2013
Imi permit sa-ti scriu (utilizator_) Am gasit informatii cu privire la intrebarea ta, vezi urmatorul link, sper ca te-a ajutat:
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu brut pe 2013 gratziela gratziela Buna seara. Am rugamintea sa imi clarificati urmatoarea problema.Daca legea bugetului pe 2013 a intrat in vigoare in 25 febr 2013, atunci noul salariu mediu ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu brut pe economie 2012 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! ati putea sa-mi spuneti care este valoarea salariului mediu brut pe economie pentru anul 2012? Multumesc! (vezi toată discuția)
Valoare punct de pensie titisoru titisoru Punctajul anual pentru calculul pensiei poate fi blocat / diminuat / plafonat ? Pentru exemplu : - in cadrul calculului sunt anii 2001, 2002, 2003, ... (vezi toată discuția)