avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata cu executare
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata cu executare

Buna ziua.Am primit o somatie de plata sulta cu executare .Sulta este data in baza unei hot.judecatoresti definitive si irevocabile si este calculata in baza unei evaluari imobiliare facuta in anul 2006 cand preturile earu dublu fata de astazi.Somatia am primit-o in august 2012 si in urma intelegerii cu creditorul am convenit sa platesc sulta in 2 rate dar fiind vorba de o suma destul de mare nu ma pot incadra in termenul stabilit.mentionez ca am platit 55% din suma iar ultimul termen este 1.04. 2013.Intrebare:se mai poate contesta in aceasta faza evaluarea facuta in 2006 in vederea reducerii sultei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:42, 30 Martie 2013
Raspunsul este nu.
Va multumesc.Intrebare:daca se incepe executarea silita se poate achita in continuare pana la stingerea datoriei si cum functioneaza aceste doua lucruri in paralel?
Intelegeti-va cu creditorul sa mai obtineti un termen, altfel puteti ramane fara casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sulta mgb1ro mgb1ro Buna ziua, In urma unei sentinte civile definitive am apelat la un executor judecatoresc cu care am incheiat un contract de executare silita. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cf. buna ziua , problema mea este urmatoarea ,tatal meu detine un ... valente valente Buna ziua , problema mea este urmatoarea ,tatal meu detine un teren care este grevat de o datorie unor rude sub forma de sulta,am cerut in instanta prescriptia ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)