avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT

pe numele sotiei mele exista un contract cu o firma de televiziune ,ea despartinduse de mine ,eu nu vreau sa mai platesc acest abonament ,contactind firma imi zice ca daca e pe aceeasi adresa neplatind abonamentul ,reziliaza contractul si trimite o firma de recuperari .CUM MA AFECTEAZA PE MINE DACA NU E PE NUMELE MEU STIIND CA UN CONTRACT SEMNAT ARE DATE PERSONALE CU CNP PERSOANEI RESPECTIVE

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Datorie vodafone ggagiuu ggagiuu in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma ... (vezi toată discuția)