avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal nesolutionat - durata 7 ani, urgentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal nesolutionat - durata 7 ani, urgentare

daca nu lau solutionat dosarul meu de 7 ani cat o sa ma mai tina prin judecati este legal faptul acesta sa te judece la infinit
... ei, chiar la infinit, nu se judeca... o sa se finalizeze odata si odata ... :rolleyes:

... probabil este o cauza complexa, ce necesita o cercetare judecatoreasca mai ampla, cu multi martori de audiat, cu multi inculpati, unii recunosc faptele, altii nu recunosc, probabil ca dupa ce s-a judecat o data, s-a constatat de abea in recurs ca nu s-a judecat bine si s-a trimis inapoi la instanta de fond pentru rejudecare, probabil... sunt multe probabilitati! :)

... dar, cu siguranta o sa vina si momentul in care se va sfarsi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul poate prelungi un proces? cristina001 cristina001 Buna ziua Daca fac recurs la un caz pierdut in instanta,eu neffind prezenta niciodata,pot prelungi procesul si 2-3 ani?Vreau sa prelungesc cat mai mult ... (vezi toată discuția)
Aducerea partilor vatamate cu mandat de aducere animacikaa animacikaa daca intr un proces penal inculpatul nu recunoaste fapta ( 15 parti vatamate-inselaciune) atunci toti inculpatii trebuie audiati de catre instanta? sau depinde ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ajuns la curtea de apel. florin.claudiu florin.claudiu Buna ziua, Exista vreo lege , articol , care reglementeaza efectuarea unei EXPERTIZE AUTO? CAND NU SE POATE face o astfel de expertiza? Am sa incerc sa ... (vezi toată discuția)