Daca fac recurs la un caz pierdut in instanta,eu neffind prezenta niciodata,pot prelungi procesul si 2-3 ani?Vreau sa prelungesc cat mai mult procesul.
Ce ma costa?
Multumesc
[Mesaj editat - In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde.]
Recursul poate prelungi durata de solutionare a unui litigiu .. insa trebuie sa aveti grija ca exercitarea acestei cai de atac sa se fac in termenul prevazut de lege .. altfel , solutionarea recursului se poate sfarsi la primul termen de judecata.
Procesul se poate prelungi, dar in mod normal, nu poate dura mai mult de doua termene judecarea acestuia. Mai urmeaza si vacanta judecatoreasca, deci mai puteti castiga cateva luni.
Daca aveti argumente si... noroc, puteti primi o solutie in recurs in sensul trimiterii judecarii dosarului spre rejudecare de catre o instanta inferioara.
In orice caz, ideal ar fi sa va angajati avocat, pentru ca s-ar putea sa nu va descurcati singura.
Onorariul avocatial depinde de complexitatea cauzei.
Rejudecare
ionu roman
Ce se intampla in cazul in care instanta de recurs a dispus rejudecarea cauzei si a trimis dosarul la instanta inferioara? Vor fi luate in calcul documentele ... (vezi toată discuția)
Recurs c.a.
ioanvasiliu
Buna ziua.
Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care ... (vezi toată discuția)