avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neplata obligatiilor la bugetul de stat - legea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neplata obligatiilor la bugetul de stat - legea 241/2005, procedura, urmari

Am o mica societate srl pe care de cativa ani nu am activitate sau poate am din cand in cand ceva. Nu am platit impozitele de 2-3 ani intrucat nu am avut din ce plati.As ruga sa stiu urmarile si cum pot sa am o situatie mai usoara. ce pot face?multumesc.
Cel mai recent răspuns: dutu39 , utilizator 15:41, 28 Martie 2013
O opinie competenta nu ar putea fi exprimata decat dupa cunoasterea in detaliu a situatiei. In principiu insa, neplata obligatiilor la bugetul de stat nu reprezinta evaziune fiscala decat daca sunt de natura impozitelor si taxelor retinute la sursa si nevirate. Altfel discutam despre insolventa.
Multumesc mult,voi reveni cu precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnsolventa, imposibilitate plata datorii tikurila tikurila buna ziua firma mea are o datorie catre fisc de 209.000roni constand in tva,impozit pe profit,penalitati si alte cheltuieli.Firma are doar o masina care costa ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa ever4ever ever4ever Buna seara, Detin o firma iar in anul 2009 nu am obtinut venituri din incasari, n-am avut nici profit, am platit salariile din aport propriu pentru ca din ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale redinciucconstantin redinciucconstantin nevirarea la bugetu consolidat al statului a retinerlor cu caracter social de exmp somaj,sanatate,pensii de catre angajator e infractiune (vezi toată discuția)