avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu 2013

Buna ziua!
Am o intrebare..

in data de 21-02-2013 am platit taxa de timbru dupa noua lege, in decurs de o saptamana la 5 zile dupa inmatriculare se schimba proprietarul m-am dus din nou sa mi se elibereze cum ca nu mi-am recuperat taxa (taxa noua care nu se mai poate recupera)m-au plimbat de la un ghiseu la altul fara nici un rezultat de la ultimul ghiseu mi sa spus sa merg la inmatriculare cu decizia si chitanta cu care am achitat saptamana trecuta,unde sa mai merg ?si ce trebuie sa mi se mai elibereze?Va rog sa-mi raspundeti daca stiti
cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:08, 29 Martie 2013
Organul fiscal trebuie să vă dea o adeverinţă că nu aţi solicitat restituirea taxei privind timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu tyryana tyryana As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)