avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale VA ROG AJUTATIMA ! ! !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

VA ROG AJUTATIMA ! ! !

Buna seara.daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o mica problema.as vrea sa incep o mica afacere.(sa confectionez margele,inele,bratari,accesorii.)cumpar materia prima si apoi eu prelucrez produsele (manual)si vreau sa le pun in vanzare,dar in acelasi timp vreau sa le atasez o eticheta cu o anumita marca creata de mine. ex : M&B Margele&Bijuterii.ce trebuie sa fac eu sa pot pune in vanzare produsele confectionate de mine? am deja o societate infiintata si eu sunt administratorul.astept sfaturile voastre.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 19:35, 24 Februarie 2009
daca vrei o marca proprie va trebui sa te inregistrezi la oficiul de brevete, marci, licente...... sau poti sa te afiliezi cu o firma deja cunoscuta doar pentru a folosi marca respectiva .
Este foarte bine ca ai deja o societate comerciala.
Trebuie doar sa autorizezi la REgistrul Comertului activitatea de confectionare articole de artizanat, bijuterii fantezie, articole similare, etc.
Nu uita sa cumperi casa de marcat.

Este foarte simplu: Poti folosi marca ta de comert fara sa o inregistrezi la OSIM, dar te expui riscului sa ti-o ia altcineva in viitor (daca te intereseaza).
Daca nu prezinta interes inregistrarea la OSIM, poti sa o folosesti fara probleme.

Iti doresc succes ! Este mai simplu decit crezi.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Cum se dau codurile pentru casa de marcat? onlyandree onlyandree la un magazin de posete, bijuterii si cosmetice. trebuie sa dau cod pt fiecare geanta, cercei, margele, farduri, rujuri etc, in parte sau pot sa dau cate un ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)