avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imatriculare masina - neobtinerea certificatului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imatriculare masina - neobtinerea certificatului fiscal de la firma importatoare

Buna ziua,

In Octombrie 2012 am achizitionat de la o persoana fizica un autoturism adus din Olanda. Persoana respectiva mi-a prezentat toate actele printre care si factura de la firma importatoare (romaneasca) de la care a achizitonat-o el la randul lui.

Dupa ce mi-am facut dosarul cu acte (acum in Martie, am asteptat sa se finalizeze timbrul de mediu) politistiul mi-a atras atentia ca am nevoie de certificat fiscal de la firma importatoare.

Pe factura dintre firma si persoana de la care am achizitionat masina este trecut un nr de telefon dar persoana care raspunde spune ca nu mai are de a face cu acea firma. Mai sunt si alte date alte firmei pe acea factura dar nu stiu daca ma ajuta.
Pe lista de firme de pe net gasesc alt numar care nu mai functioneaza.

Va rog, ma puteti sfatui cum as putea actiona in acest caz ? Mentionez ca sunt din Iasi si aici se pare ca este necesara eliberarea certificatului fiscal de la toti fostii proprietari.
Nu reusesc sa dau deloc de acea firma, si persoana fizica cu care am facut tranzactia prin contract vanzare-cumparare are aceleasi numere de telefon pe care le-am gasit si eu.

Va multumesc anticipat,
Gabriel

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la persoana fizica catre juridica biti biti Buna ziua , Sunt SC care doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica . Care sunt actele necesare pt efectuarea tranzactiei ? E obligatorie ... (vezi toată discuția)
Tva autoturism achizitionat din ue artemys artemys Buna ziua, Am achizitionat in luna septembrie un autoturism din Olanda, pe firma ( platitor TVA) si vreau sa-l vand, tot in septembrie, mie, persoana fizica ... (vezi toată discuția)