avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se poate plati retroactiv darile catre stat?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se poate plati retroactiv darile catre stat?

Am o prietena insarcinata si vrea sa stie daca poate sa plateasca retroactiv darile catre stat. Ii mai trebuie 2 luni ca sa fac 1 an. Stie cineva daca se poate plati si ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: GabrielaDumitru , utilizator 18:25, 28 Martie 2013
La ce dari anume va referiti?
cas, fond de somaj, asig. soc sanatate, impozit pe venit, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass si contrib.concedii si indemnizatii pfa adina_beb adina_beb Buna ziua Am facut PFA, urmeaza sa fac contract cu casa de asigurari de sanatate pentru a plati cei 5.2% obligatorii. Eu vreau sa platesc si cei 0.85% ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ina_2011 Ina_2011 Am o prietena care 1 an si jumatate nu a lucrat, deci nu a cotizat la stat nimik in acest timp, iar acum 2 saptamani s-a angajat dupa care a ... (vezi toată discuția)
Administrator srl patipatason patipatason buna ziua, Un administrator de SRL poate fi remunerat pe contract individual de munca? Care sunt posibilitatile de remunerare ale acestui administrator si ... (vezi toată discuția)