avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partial

Cum poate fi anulata o decizie de pensionare anticipata partial si in cat timp poate fi solicitat?
Multumesc foarte frumos.
Cel mai recent răspuns: menecut05 , utilizator 18:57, 28 Martie 2013
Legea 263/2010

Art. 106
(3) In termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulata la cererea titularului.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial IOANA PASIUC IOANA PASIUC Decizia de pensionare anticipata partial se mai poate anula dupa termenul de 30 zile de la data comunicarii? Persoana in cauza are decizie emisa din septembrie ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice legate de pensii Vilhelmina Vilhelmina [b]probleme juridice legate de pensii [/b] La solicitarea sotului pentru pensie anticipata la Casa de pensii Vl in data de 11.11.2021 s-a primit Decizia de ... (vezi toată discuția)