avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SE POATE MOSTENI DUPA CE S-A INCHEIAT SUCSESIUNEA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SE POATE MOSTENI DUPA CE S-A INCHEIAT SUCSESIUNEA?

Daca am facut inventarul dupa tata cu incheiere in 1984 mai pot solicita drept de mostenire dupa un extras cf pe care l-am obtinut ultelior care-i procedura legala?
Cel mai recent răspuns: filipf16 , utilizator 21:37, 28 Martie 2013
Vreti sa spuneti ca ati dezbatut succeiunea si vi s a eliberat certificat de mostenitor. Nu inventar...daca defunctul a avut si alte bunuri se face supliment la certificatul de mostenitor cu acele bunuri descoperite ulterior I sa atentie extrasul de CF nu este act de proprietate, trebuie sa aveti si actul de proprietate prin care defunctul a dobandit bunul.
da am contractul prin care defunctul a dobandit bunul .cine face suplimentul la certificatul de mostenitor?
Orice notar care se afla pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu. Este Bine. Aveti acel certificat de mostenitor initial facut la fostul Noariat de Stat. Acela se va suplimenta. Va trebuie actul de proprietate certificat fiscal pt imobil, mostenitorii cu cartile de identitate, intabularea imobilului daca acesta are carte funciara.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in baza certificatului de mostenitor lacrailie lacrailie vreau sa inchiriez un imobil iar cand am cerut dovata proprietatii asupra lui proprietarul mi-a aratat un certificat de mostenior. in acest certificat se arata ... (vezi toată discuția)
Cum pot face titlul de proprietar daca am titul de mostenitor? e.madalin e.madalin Buna seara, Doresc sa stiu care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a obtine un titlu de proprietar. Mentionez ca am doar titlul de ... (vezi toată discuția)