avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen intermediar /in instanta ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen intermediar /in instanta ?

dupa un prim termen in instanta, pe Ecris scria: Termen intermediar.
- ce inseamna ?
- pt. ce se acorda un asemenea termen, ce se face sau ce urmeaza sa se faca sau ce va dispune instanta ?
Se recurge la o astfel de procedura, dacă nu există soluţie în dreptul unui termen şi în cauză se stabileşte un termen anterior acestuia. Aceasta este aplicata în cazul tuturor termenelor ulterioare unui termen la care instanţa urmează să ia o decizie într-o cauză ca urmare a unei cereri depuse de părţi pe parcursul desfăşurării procesului, între termene sau înainte de primul termen al cauzei.

Prin urmare, este posibil ca cineva sa fi depus , de exemplu, o cerere de preschimbare a termenului de judecata ...
Bună ziua! Iacob Marinela Nr dosar 55321/299/2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intermediar în cauzã civilã DANAROT DANAROT Ma poate lamuri cineva ce inseamna termenul intermediar ? (vezi toată discuția)
Cerere de repunere pe rol a cauzei liliana1977 liliana1977 In cat timp se da termen de judecata si se citeaza partile de la depunerea cererii de repunere pe rol a unui dosar?Eu am depus aceasta cerere pe 9 aprilie.Pe ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)