avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de repunere pe rol a cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de repunere pe rol a cauzei

In cat timp se da termen de judecata si se citeaza partile de la depunerea cererii de repunere pe rol a unui dosar?Eu am depus aceasta cerere pe 9 aprilie.Pe data de 2 aprilie am avut apel cu privire la unul din capetele accesorii, si anume numele.Eu am declarat in instanta ca vreau sa-mi pastrez numele dobandit in timpul casatoriei, dar in comunicarea sentintei s-a mentionat ca eu revin la numele avut anterior casatoriei.Ca urmare am facut acest apel, nu ne-am prezentat nici una din parti si astfel s-a suspendat judecata cauzei.Eu am facut cerere de repunere pe rol, cu mentiunea ca doresc sa se judece in lipsa si intrebam daca stie cineva ce urmeaza, cam in cat timp poate fi pronuntata o sentinta definitiva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DUMITRU SI PARANIAC SCPA , Avocat 22:04, 10 Mai 2012
Termenul tine strict de incarcarea instantei si de sistemul informatic ECRIS. La ce instanta se afla dosarul?
la sector 6 Tribunalul Bucuresti, sectia V civil
Daca ati depus deja cererea de repunere pe rol, puteti urmari stadiul dosarului dvs aici
[ link extern ]
Multumesc,am verificat si rezultatul sedintei din 2 mai este:
Solutie: in baza art 242 pct 2 cpc, suspenda judecata pt. lipsa partilor. cu recurs.
Eu am inregistrat pe 9 mai o cerere de repunere pe rol a cauzei, abia am formulat-o , nu vroia nimeni sa ma ajute si chiar nu stiam cum sa o fac.In aceasta cerere unde am facut referire la calitatea mea de "apelant", am trecut nr dosarului, am mai solicitat si judecarea fara prezentarea partilor.Oare am gresit?
Inseamna ca inca nu a fost inregistrata in ECRIS cererea! Veti regasi pe portal, in zilele urmatoare, termenul pentru judecarea cererii de repunere pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Urgent - repunere pe rol Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o citatie pt judecarea perimarii unui dosar. Pe Portal apare ca procesul a fost suspendat in baza art.242 alin.1 pct.2 cpc. Este ... (vezi toată discuția)
Suspendarea unei cauze secondary protocol secondary protocol Ce se intampla daca nici una din parti nu se prezinta la termenul de judecata(intr-un proces civil) si nici nu se depun documente? Din cate cunosc judecatorul ... (vezi toată discuția)