nu mai inteleg care este diferenta intre salar incadrare si indemnizatie lunara !!!!!! stiam ca la salar incadrare de adauga spor de vechime, spor de fidelitate, ....etc, in indemnizatie lunara nu sunt incluse toate sporurile?
Multumensc
Salariul de incadrare este cel trecut in contractul individual de munca, adica cel negociat (*sau impus).
Cat despre indemnizatie...nu inteleg la ce va referiti (cred ca la salariul pe care il primiti in mana)...
Scuze, poate nu ma fac bine inteleasa...,sunt de acord cu salar incadrare plus sporurile aferente. Salariul pe care il primim in mana este salar net. Indemnizatie lunara bruta, (de ex,parlamentarii, magistratii,...) se mai adauga si sporuri? Nu stiu diferenta intre salar incadrare si indemnizatie lunara bruta, ce stiu este ca indemnizatiile sunt mult mai mari decat salariile de incadrare. Multumesc
Salarizare
ContSters128048
am o nelamurire referitoare la aplicare sporului de vechime. cum se aplica acesta: de ex cand : se aplica la total salariu de baza + alte sporuri ( ... (vezi toată discuția)