avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salar incadrare sau indemnizatie lunara?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salar incadrare sau indemnizatie lunara?

nu mai inteleg care este diferenta intre salar incadrare si indemnizatie lunara !!!!!! stiam ca la salar incadrare de adauga spor de vechime, spor de fidelitate, ....etc, in indemnizatie lunara nu sunt incluse toate sporurile?
Multumensc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 24 Februarie 2009
Salariul de incadrare este cel trecut in contractul individual de munca, adica cel negociat (*sau impus).
Cat despre indemnizatie...nu inteleg la ce va referiti (cred ca la salariul pe care il primiti in mana)...
Scuze, poate nu ma fac bine inteleasa...,sunt de acord cu salar incadrare plus sporurile aferente. Salariul pe care il primim in mana este salar net. Indemnizatie lunara bruta, (de ex,parlamentarii, magistratii,...) se mai adauga si sporuri? Nu stiu diferenta intre salar incadrare si indemnizatie lunara bruta, ce stiu este ca indemnizatiile sunt mult mai mari decat salariile de incadrare. Multumesc
indemnizatiile din activitati desfasurate ca urmare a unei functii de demnitate publica, stabilite potrivit legii, sunt asimilate salariilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri la salariu + salariu de baza/tarifar fcamy fcamy Am o nelamurire in legatura in legatura cu ce inseamna salariu tarifar si ce inseamna salariu de baza, respectiv daca se cunoaste ce cuprind cele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna seara la toata lumea, Revin cu tema calculului indemnizatie de somaj tehnic, pentru ca intre timp am devenit somera in urma concedierii colective si am ... (vezi toată discuția)
Salarizare ContSters128048 ContSters128048 am o nelamurire referitoare la aplicare sporului de vechime. cum se aplica acesta: de ex cand : se aplica la total salariu de baza + alte sporuri ( ... (vezi toată discuția)