avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum as putea sa lucrez legal cu doua persoane?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum as putea sa lucrez legal cu doua persoane?

buna seara!am o intreprindere individuala cu activitate principala in asigurari,si cu activitate secundara in constructii.
as dori sa stiu ce optiuni am, ca sa pot lua, doi oameni la lucru in constructii,ca sa fiu in regula? ce varianta m-ar avantaja deoarece am de lucru doar 2 luni de zile.
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: yulyca , utilizator 15:07, 30 Martie 2013
contract individual de munca pe perioada determinata

sau conventie civila, dar e mai mare daraua decat ocaua.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
trandafir2, moderator
multumesc pt raspuns,insa va rog sa ne dati cateva detalii in legatura cu conventia civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea contractului individual de munca in conventie de prestari servicii sylvia71 sylvia71 Buna ziua, Lucrez la o asociatie de proprietari cu contract individual de munca si am dori sa schimbam in conventie de prestari servicii. As ... (vezi toată discuția)
Aport capital social in natura alina240 alina240 As avea urmatoarea intrebare daca ma poate ajuta cineva. Detin un SRL si in acelasi timp in calitate de persoana fizica detin un fel de atelier. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Conventiile civile mirceaungureanu mirceaungureanu Conventiile civile mai sunt valabile,atat timp cat se platesc contributiile aferente ? (vezi toată discuția)