avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil minor

Buna. am nevoie de sfaturi si indrumari va rog sa ma ajutati. Am 20 de ani sunt casatorita si am o fetita de un an. Casatoria noastra este un esec si sotul vrea sa divortam dar mie frica sa nu pierd custodia fetitei, deoarece eu nu am lucret niciodata si nu lucrez nici in prezent. indemnizatia pentru cresterea copilului e pe numele sotului care munceste. Locuiesc cu parinti si nu lucreza numai unul din ei. Nici sitoatia materiala nu e prea buna nu am camera copilului nici baie, stau intr-o casa cu 2 camere si bucatarie. Sotul are conditi si bani necesari pentru cresterea copilului in bune conditi. Va rog sa imi spuneti daca imi pot pastra copilul sau va primi sotul custodia fetitei. Ce conditi ar trebui sa am pentru aca sa primesc eu custodia fetitei? va multumesc mult tuturor
Cel mai recent răspuns: ionut979 , utilizator 12:09, 7 Aprilie 2013
Conditile locative ar putea fi suficiente pentru Romania dar ar trebui sa aveti loc de munca.
Nu conteaza ca nu ati lucrat pana in prezent.
Copilul este mic si aveti sanse la proces...
Alina2213 a scris:

Ce conditi ar trebui sa am pentru ca sa primesc eu custodia fetitei?


Cam toate astea pe care nu le aveti, conditii de locuit pt copil si cu ce sa-l intretineti.
Aveti in avantajul dvs varsta copilului si cel mai important, faptul ca dvs va ocupati de el.


Buna ziua. Va rog frumos sa imi raspundeti, daca sotul meu paraseste domiciliu in care locuim impreuna cu copilul inainte de divort. Il pot da la parasire de domiciliu chiar daca nu are pe buletin adresa la care locuim?
Unde sa-l dati ?
Sotii ar trebui sa locuiasca impreuna, dar sotul nu poate fi obligat sa se intoarca.
Abandon de familie sau parasire de domiciliu

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu in inainte de divort Emi80 Emi80 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai delicata. Sunt casatorita de 2 ani de zile cu sotul meu si acum, in urma unor dispute, a decis sa ne separam. ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor andreeanede andreeanede Buna ziua. Am si eu o intrebare. Eu si sotul meu avem o fetita de 4 ani. Eu ma gandesc sa divortez, dar inca nu am stabilit nimic clar cu sotul , intai sondez ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Marius2824 Marius2824 Buna seara. Am o rugaminte la dumneavoastra si va rog sa imi raspundeti. Sunt casatorit si am o fetita minora de un an, vreau sa divortez si stiu daca mi se va ... (vezi toată discuția)