elga50 a scris:
[...]Sa vedem unde ziceti ca ati platit de doua ori daca in loc de 6 ati platit 5, asa per total decembrie + ianuarie.
Indecsii primiti de la asociatie pe luna decembrie:
Bucatarie:
Index vechi: 966
Index nou: 968
Baie:
Index vechi: 390
Index nou: 391
Indecsii primiti de la asociatie pe luna decembrie:
Bucatarie:
Index vechi: 967
Index nou: 968
Baie:
Index vechi: 390
Index nou: 391
Indecsii primiti de la asociatie pentru luna ianuarie se suprapun peste indecsii de pe luna decembrie, asta inseamna ca intervalul de consum dintre indecsii suprapusi sunt platiti de doua ori [o data in decembrie, o data in ianuarie]. Consumul de apa raportat la indecsii primiti de la asociatie se regasesc in chitantele platite de mine pe cele doua luni. Ca atare, 2 mc, cei rezultati din evidentele primite de la asociatie in luna ianuarie, sunt platiti dublu / de doua ori [o data in decembrie, o data in ianuarie].
PS: Consumul rezultat [si platit de mine] din evidentele asociatiei este de 5 mc. Consumul real pe cele doua luni [si asumat de mine] este de 6 mc. Consumul raportat de mine pe luna decembrie este zero. Dar administratoarea mi-a trecut consum 3 mc. Desi am consumat 6 mc in luna ianuarie, eu am raportat doar 3 mc, ca sa platesc cat am consumat [3+3=6], insa administratoarea a trecut in evidente doar 2 mc pe luna ianuarie. In concluzie e o varza totala in evidente.