@ovello,
In ultimul dumneavoastra mesaj repetati, scrieti de doua ori "Indecsii primiti de la asociatie pe luna decembrie". va rog sa recititi ce ati scris.
Poate ca o data sunt indecsii pe luna decembrie si a doua oara pe luna ianuarie.
Altfel e "varza" asa cum spuneti dumneavoastra dar varza e in aceasta exprimare.
Apoi ca sa pricepem ceva in aceasta problema trebuie sa stim indecsii raportati de dumneavoastra la asociatie luna de luna si nu indecsii primiti de la asociatie. Asociatia nu are de unde sa stie indecsii dumneavoastra ci doar poate sa confirme sau nu ceea ce ati raportat dumneavoastra.
Totusi in final parca ne luminati aratand ca asociatia va trecut la plata cu 1 metru cub mai putin decat ati consumat in realitate asa cum spuneti:
Consumul rezultat [si platit de mine] din evidentele asociatiei este de 5 mc. Consumul real pe cele doua luni [si asumat de mine] este de 6 mc.
Si iar revin la ceea ce am mai spus: proprietarul citeste si aduce la cunostinta administratorul indexul si nu consumul dar dumneavoastra ati facut exact pe dos ca si cum ati fi vrut sa regularizati singur ori sa va faceti singur dreptate...
Desi am consumat 6 mc in luna ianuarie, eu am raportat doar 3 mc
Pai nu trebuia sa raportai 3 mc consum, ci sa raportati indexul real iar administratorul facea diferenta cu indexul de acum doua luni si facea regularizarea, trecandu-va pe lista de plata rezultatul diferentei de index si-al consumului trecut pe lista anterioara unde va trecuse la plata 3 mc, atunci cand dumneavoastra in mod gresit ati raportat consum zero si nu ati raportat indexul asa cum era normal.
Daca inteleg bine, supararea este ca administratorul a trecut pe lista de plata 5 metri cubi in sarcina dumneavoastra (3+2) cand ar fi trebuit sa treaca "doar" #-o 6 metri cubi.
Adica a trecut in plus, minus un metru cub!!!