avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mc apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mc apa rece

Buna seara! Cum as putea calcula apa rece la bloc ca sa nu ma insele proprietara cand ii platesc cheltuielile? Cati mc cubi,care e diferenta dintre index vechi si cel nou,sa stiu ce sa-i zis cand trece pe foaie. Am 2 contoare,2 bai iar indexul vechi este 00121;00602 mc si indexul nou 00122;00603 mc. Care e dif cum sa calculez?
Cel mai recent răspuns: andrina.bica , utilizator 20:37, 19 Decembrie 2018
Buna seara.
Faceti diferenta intre cele doua citiri, o scadeti pe cea mica din cea mare...
Contorul de apa e la fel, ca principiu, ca si contorul electric, cu cat aveti consum c7 atat contorul va inregistra o valoare mai mare...
La index-ul scris de dvs.rezulta un consum de 1mc.
Multumesc de raspuns. Si daca dif la un contor de 2 si la celalalt de 3 le adun?
Depinde cum vrea asociatia, am vazut la un prieten ca trece separat consumul la baie si bucatarie....
Intrebati administratia si vedeti ce va spun...
Si aveti un consum de 1mc la fiecare in parte
0...122-0..121 rezulta 1mc
0...603-0...602 rezulta tot 1mc, per total, 2mc la ambele...
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Aveti aparate de contorizare consum cu zecimale
Cel mai simplu este sa comunicati index consum rotunjit la valoare intreaga ,urmand ca diferenta comunicata sa o utilizati tot dv luna urmatoare
Index vechi 121,006 index nou 122,oo6,rezulta ca aveti consum 1 mc apa
Multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa stiu exact cat am de plata pe luna respectiva la apa calda-calcul matematic CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in detaliu cum pot sa-mi calculez cu pixul pe hartie(deci matematic,exact) cat avem de plata(suntem doua ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc greseste la calcul ! sa fie ceva la mijloc( eroare intentionata ?) ContSters241026 ContSters241026 Am o mare problema. La avizierul blocului in dreptul ap.meu sta scris / Apa rece consumata Baie + Bucatarie... 2,58 mc = de plata. 23,77 lei Apa calda ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)