buna seara ! am si eu un caz destul de controversat si cam nelalocul lui as putea spune ! in urma cu o luna si jumatate de zile m-am angajat , impropriu spus , la un cazinou, nu pot sa dau nume , care seful de sala m-a tinut in 1 rand 3 sapt in proba , dupa care m-a bagat pe postul de operator jocuri electronice pt care optasem deja. dupa ce au trecut sapt de proba , binenent la insistentele mele de a incepe deja lucrul , seful de sala al cazinoului mi-a inmanat niste hartii cu privire la ce trebuie sa semnez ( de ex : contratul individual de munca PE CARE MENTIONEZ CA L-AM SEMNAT IN ALB desi il refuzasem 1 oara , explicandu-i ca eu nu semnez contract in alb , la care dansul m-a intrebat de ce sunt atat de suspicioasa, si a zis ca o sa-l completeze dansul ca sa-mi dea si mie un exemplar si nici pana la ora actuala nu mi-a dat , in schimb anuntandu-ma ca a vorbit cu patronul cel mare a cazinoului ca ma da afara ). ideea este ca seful de sala mi-a garantat ca-mi va face carte de munca si dupa acest anunt am realizat ca m-a mintit. in orice caz , dansul are sa-mi dea diferente de bani pe jumatea aceasta de luna si dc dansul refuza va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac in cazul meu! ar fi multe de spus , dar practic sefu de sala nu mi-a dat nici o explicatie pt care am fost data afara...ce este de facut ! ast rasp dvs dc se poate cat de URGENT
Cam multe nereguli....si cred ca nu se opresc aici. Faceti o sesizare ITM-ului si poate ar trebui sa fie verificati macar putin.
Pentru recuperarea drepturilor salariale restante adresati-va instantei de judecata (Tribunal).
da am vazut mesajele dvs , va multumesc enorm de mult pt sfat si acuma ce-mi ramne doar este sa depun o plangere la itm ca pe viitor acest individ sa fie controlat in mom cand mai angajeaza personal , ca la partea cu INSTANTA PICA DIN START ! PT CA NU-MI POT PERMITE SA APELEZ LA UN AVOCAT......MULTUMESC MULT INCA O DATA SEARA BUNA
Nu este neaparat nevoie sa apelati la un avocat. Gasiti modele de actiuni pe net....depuneti cererea in doua exemplare la Tribunal (instanta este in localitatea resedinta de judet) si in instanta va sustineti cauza.