avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie la banca, executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie la banca, executare silita

Buna ziua!Pe scurt...n-am nimic pe numele meu,n-am nici un venit...firma de recuperare m-a dat in judecata urmand sa fiu executat silit,probabil , intrebarea mea era daca este adevarat ca are la dispozitie sase luni sa fiu executat dupa aceasta data nemai avand nici o obligatie fata de ei!Multumesc anticipat!
#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:18, 29 Martie 2013
Buna ziua,

Sigur, dupa 6 luni puteti merge sa mai dati o teapa similara, eventual la aceeasi banca.

:rofl:

Lasand gluma la o parte, termenul de prescriptie este de 3 ani, de la ultimul act intrerupator de curgere a termenului. Nu va faceti iluzii, nu se implineste asa usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment axw axw Buna ziua, O societate are un credit bancar garantat cu BO de catre persoanele fizice asociati ai firmei doua din Romania, doua din UE. Daca societatea intra ... (vezi toată discuția)
Executare/prescriere credit(card de credit) Mar1an Mar1an Buna ziua, Din cate am citit legile si interpretarile avocatilor un termenul de prescriptie care este de 3 ani pentru obligatiile banesti conform art 405, ... (vezi toată discuția)
Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)