avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent!
Discuție deschisă în Executare silită

urgent!

in urma cu un an de zile am luat cu imprumut suma de 30000 euro,pt o ruda apropiata.am luat acest imprumut pe baza unui contract notarial cu titlu executoriu.acesata ruda nu mi-a inapoiat nimik pana la aceasta data si sunt pusa in situatia de a plati.mentionez ca acesti bani i-am lauat de la un camatar.in luna noiembrir primesc o comunicare prin care sunt anuntata ca ap in care locuiesc imi este scos la licitatie in luna decembrie.fac precizarea ca ap este cump cu credit bancar pe 25 de ani.am reusit sa ajung la o intelegere cu creditorul imprumutului dandui o parte de bani,licitatia amanduse pana la sf lui ianuarie.atunci i-am mai dat o alta parte si mi-a mai dat un termen de licitatie pana pe 5 martie.la aceasta data ramanind sa-i mai dau diferenta.executoarea la care s-a facut actele precizandu-mi ca acesta este ultimul termen,pt ca legal nu mai are voie sa-mi dea altul.ce se mai poate face in situatia in care eu nu ma incadrez sa-i dau bani pe 5 martie?legal mai pot obtine alt termen?daca nu ce solutie mai exista?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 23:14, 23 Februarie 2009
Ce nu intelegi? Ileana ti-a raspuns f bine: contestatie la executare!! Si asta f repede , plus suspendare executarii silite.
Si da, in situatia de fapt, asa cum a fost expusa de tine, ai nevoie de un avocat f bun in executarea silita! Si asta f. urgent!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca nu indestuleaza creditorul ContSters79003 ContSters79003 Sotul meu a incheiat un contract de imprumut cu ipoteca, in calitate de debitor, cu scadenta anul acesta. Acest contract constituie titlu executoriu. Acum , ... (vezi toată discuția)
Disperat...executare silita GERONIMO2012 GERONIMO2012 in 2008 am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca de 10000 euro de la o banca.in anul 2011 am fost disponibilizat si am intrat in imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti si abuzuri in serviciu guz_marian guz_marian buna ziua ! am avut acel credit in euro cu ipoteca la BCR am primit o instiintare de la un executor ca o anume societate de recuperari credite a inzestrato sa ... (vezi toată discuția)