avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Participare la licitatie concesionare pasuni
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Participare la licitatie concesionare pasuni

buma ziua a-si dori daca se poate sa-mi spuneti daca o Interprindere individuala cu profil agricol si cresterea animalelor poate participa la licitatia imasului comunal la concurenta cu o asociatie de crescatori de animale ,ambele din aceeiasi localitate ,in conformitate cu legea 214/2011 care inca nu are norme metodologice de aplicare multumesc

Alte discuții în legătură

Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Inchirierea pajistilor administrate de consiliile locale GheorgheL GheorgheL Detin o asociatie familiala cu obiectul muncii : cultura vegetala si cresterea animalelor. Am o exploatatie agricola in care am 30 de capete bovine adulte si ... (vezi toată discuția)
Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)