avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

au murit ambii parinti,casa e trecuta pe tata si mama,grajdiul pe bunicii din partea tatalui ,tatal a fost singur la parinti ,pamant aproape 5 ha cu titlul de proprietate pe mama si pe bunicii din partea lui tata noi suntem 3 frati si nu pot sa ma inteleg cu ei nici nu au bani pentru succesiune pe mine nu ma intereseaza imobilele numai vreau sa-mi iau pamantul separat si sa fac acte pe el adica cele 5ha impartit in trei .cum pot proceda si ce acte imi trebuie ?e posibil sa nu pot obtine actele de la ei.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:23, 29 Martie 2013
Trebuiesc facute succesiunile atat dupa bunici cat si dupa parinti. Fie o faceti la notar pe cale amiabila sau in caz contrar la instanta. Apoi partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire geoman geoman au murit ambii parinti,casa e trecuta pe tata si mama,grajdiul pe bunicii din partea tatalui ,tatal a fost singur la parinti ,pamant aproape 5 ha cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune- vreau sa ma separ de frati si sa-mi construiesc o casa kikke kikke Buna seara,tatal meu a murit in 1995.Noi suntem 4frati si mama.Tatal meu avea o sora casatorita si fara copii.In titlul de proprietate sunt trecuti ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale tex tex Buna seara Ma scuzati ca va deranjez am si eu o mare problema Tatal meu a decedat in urma cu patru luni , de atunci fratele lui mai mare ne face numai ... (vezi toată discuția)