Buna ziua,
Am si eu un abonament [Editat] pe care l-am prelungit pe 2 ani, cumparand un telefon prin puncte (mai am cam 1 an) pe care doresc sa-l reziliez. Am inteles ca exista legea 161 prin care am posibilitatea. Eu pot sa renunt in orice moment si din orice motiv la acest abonament? Am citit pe situl [Editat] termeni si conditii in care mi se zice ca:
"în cazul în care Clientul denunţă contractul înainte de perioada minimă contractuală sau, după caz, perioada minimă prevăzută în oferta specială, acesta va fi obligat la plata de despăgubiri către [Editat] România care constau în contravaloarea abonamentului contractat de Client înmulţit cu numărul de luni rămase până la expirarea perioadei minime contractuale, cu excepţia art. 14.1. lit. c) punctul (ii)."
. Dupa cum am inteles legea zice ca compania trebuie sa ceara o suma exacta drept despagubiri la rezilierea unilaterala. Ce trebuie sa fac ca sa pot renunta. Ideea este ca in cateva saptamani plec din tara definitiv, si nu stiu ce sa fac.
Multumesc anticipat.
[Interventie moderator - in respectarea regulamentului de forum, va rog sa tineti cont de faptul ca: "Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit" - va multumesc pentru intelegere]