avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, distrugere garaj - recuperare daune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, distrugere garaj - recuperare daune

In localitatea X a avut loc un accident fara victime din accident a rezultat si o paguba colaterala ,sa-i zic eu .Deci,un autoturim iese cu spatele din curte pe drumul principal ,dezechilibreaza un alt autoturism care circula pe drumul principal ,din dezechilibrare autoturismul respectiv intra in usa mea de la garaj pe care o deterioreaza 60% .Intre cei doi soferi intervine o intelegere amiabila in prezenta politistului prezent la fata locului ,eu ce ma sfatuiti sa fac ,cum procedez daca soferul vinovat nu repara paguba(usa garajului)!!!???:O:O:O:O
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 21:28, 29 Martie 2013
Urmează sa acţionati în justiţie pt repararea pagubei produse din culpa sa, iniţial încercaţi procedura informarii la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie ContSters237549 ContSters237549 Accident usor fara victime, autoturism firma ce circula pe strada Dragos-Voda, cu un autoturism persoana fizica ce vine din dreapta dintre blocuri de locuinte ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime elyiz elyiz Seara trecuta am fost implicata intr-un accident cu prietenul si inca o prietena. El era la volan, eu dreapta fata,prietena in spate. pe drum cu prioritate, o ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate MariaNemteanu MariaNemteanu Am si eu o cunostinta care a avut un accident in urmatoarele conditii: -semnul de prioritate nu a fost vizibil din cauza frunzelor unui copac, -masina care ... (vezi toată discuția)