avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare parchet prin email - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare parchet prin email - consecinte

am trimis un e-mail la parchetul local zicandu-le ca daca nu imi rezolva problema ajung cu ei in presa. e posibil sa mi se intample ceva?!
Cel mai recent răspuns: hazard92 , utilizator 17:15, 31 Martie 2013
Nu dar nu ameninţările constituie soluţia pt a cere dreptate.
eu dupa ce termin liceul vreau la scoala de politie! astia m-au ars!!!!
Cu ce v-au ars?
Daca a savarsit orice fapta cu intentie, pt. care a primit chiar o amenda admninistrativa nu te mai primesti la scoala de politie.

Exemplu concrect: Am fost intr-un grup, la 14 ani, care au lovit cu pietre o masina. De pe un pod siti? Eu nici macar nu am nimerit-o... acuma la 20 de ani nu ma primesc la scoala de politie.

Daca era un scandal, si aduceam martori ca ala a inceput era altceva, puteam da si ceva in plus un avocat cunoscut cu procurorii si scapam. Insa asa? Fuuuu .... daca furi o mar nu mai poti fi politisti, daca-l bati pe unul ceri revizuire/redeschidere U.P. si te lasa... cu ajutorul a doi trei prieteni sa vina pe post de martori.

Asta cred ca il nemultumeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inelul pierdut si dosarul meu penal... ContSters280176 ContSters280176 Totul a inceut de la presupun furt marunt... Unui dobitoc (dar de bani gata) i s-a furat un INEL (sau si l-a pierdut [editat]`), pe care il avea pt. ... (vezi toată discuția)
Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii u.p. ? satir satir Am obs. ca unele instante de judecata refuza cereri de revizuire in cazul in care considera ca petentul pe timpul U.P. putea cere administrarea respectivelor ... (vezi toată discuția)