buna ziua.Am primit o comunicare prin care instanta ma obliga sa platesc datoriile la eon energie la vechea adresa unde am stat , am facut schimb de imobile cu o doamna in 2008 si nu am reziliat contractul la lumina,datoriile sint din 2009 deci nu sint ale mele si mi se pare nedrept sa le platesc eu ,am chemato pe doamna in garantie la proces dar din greseala nu am platit taxa de timbru si instanta a anulat cererea si trebuie sa platesc eonului. Acum pot face recurs dar nu mai pot uza de chemare in garantie si nu stiu ce motive sa invoc sa imi faca dreptate instanta ,va rog sa ma ajutati cu un sfat ce pot sa fac de acum inainte Multumes mult
Taxa de timbru
Statescu
Buna ziua! O sentinta civila anuleaza \\"ca netimbrata actiunea. Cu drept de recurs, in termen de 15 zile de la comunicare\\". Legea spune ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Iacomi
in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare ... (vezi toată discuția)