Buna ziua.Am facut schimb de locuinte cu o doamna in anul 2008, contractele la lumina si la gaz nu le-am reziliat asa cum trebuia pt. ca eram entuziasmat ca ma mut intr-o casa mai mare si am crezuto pe cuvant pe doamna respectiva ca o sa-si plateasca facturile la utilitati, stiti dv.facere de bine e ..........Problema este urmatoarea doamna nu a platit nimic a acumulat la gaze o datorie de 5mil,si acum firma de distributie gaze ma dat pe mine in judecata si tre. sa ma prezint la tribunal pe 24 04 2012 . Ajutatima va rog cu un sfat mai explicit ce trebuie sa fac cind o sa ma prezint la tribunal.Mentionez ca contractul de schimb de imobile este incheiat in anul 2008 si facturile neplatite sint din 2009.Multumesc anticipat
Nu-mi vine sa cred, parca suntem intr-un film de desene animate, asta ca sa fim diplomati...
Ne miram cum de nu v-au intrerupt pana acum gazul si cum de nu v-au chemat in judecata pana acum...:-/ Nu v-ati gandit totusi ca va incalziti si gatiti c-am pe gratis ? sau cine e doamna respectiva de v-a promis ca va plateste gazul ? vre-o "matusa Tamara" ? Unde ati gasit-o ca avem si noi ceva facturi neplatite...?
Oricum, se pare ca "critica" e tardiva, categoric aveti nevoie de avocat, altfel nu o scoateti la capat. Contactati unul si discutati in detaliu problema si incercati sa o sustineti cu orice mijloc de proba ( documente, martori, etc)
va dorim succes
Depunerea unei intampinari la dosar este primul pas pe care ar trebui sa il faceti.
In cuprinsul intampinarii explicati situatia reala si depuneti acte justificative in sensul ca ati instrainat apartamentul in 2008 si era obligatia noii proprietare sa incheie contracte cu furnizorii pe numele ei.
Garantii
ContSters21743
Buna tuturor.
Ce garantii de plata poate solicita o firma intr-un contract de pres serv ca sa fie sigura ca beneficiarul va achita sumele respective?
In ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac?
In urma cu trei ani am facut un contract cu Zapp,am luat 4 telefoane gratis,ca asa se dadeau, pe un abonament de 8 euro pentru fiecare telefon,in total 32 ... (vezi toată discuția)