avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere reziliere contract gaz de negasit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere reziliere contract gaz de negasit

buna ziua.Am facut cerere reziliere contract la firma distributie gaz in 2008 pt.ca am facut un schimb de imobile cu o doamna.Domnul de la ghiseu a spus ca daca depun aceasta cerere nu mai am treaba cu vechea adresa .Acum 2 zile am primit citatie sa ma prezint la tribunal pentru neplata facturilor la vechea adresa .Am fost la firma distributie gaz si am solicitat o copie de pe acea cerere,ei au spus ca nu stiu nimic de ia si ca e posibil sa nu se fi operat in calculator Am intrebat daca au o arhiva pentru ca eu stiu sigur ca am scriso, la care nu mi-a raspuns.Acum va rog pe dumneavoastra cum sa fac sa dau de acea cerere pt ca trebuie sa imi dovedesc nevinovatia in instanta.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:17, 6 Martie 2012
Buna seara
Sansele sa gasiti cererea respectiva sunt destul de mici. Acest fel de cereri se fac, de regula, in doua exemplare, tocmai pentru a nu se ajunge in astfel de situatii (un exemplar la furnizor si un exemplar, cu nr de inregistrare, la beneficiar)

Ce ati putea face in instanta? Sa prezentati contractul de schimb, prin care dovediti ca dv nu mai locuiti acolo din data X; doamna care locuieste acum acolo ar fi trebuit sa schimbe numele in contractul de furnizare gaz. Si, eventual, sa o chemati in proces si pe doamna respectiva deoarece - din ceea ce scrieti - inseamna ca alta persoana ar fi trebuit sa achite facturile pentru acel imobil.

Eventual, puteti cere sa se constate pentru care facturi a intervenit termenul general de prescriptie (3 ani) - dar aceasta e o observatie diversa pentru ca nu stiu ce s-a intamplat pana la chemarea in judecata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debranșare de la gaze naturale Ayana Daria Ayana Daria Am cumpărat o casă în luna August. Actele de la oficiul de cadastru le-am primit în Decembrie. in data de 3 ianuarie mi s-a luat contorul la cererea ... (vezi toată discuția)
chemat la tribunal loghinciprian loghinciprian Buna ziua.Am facut schimb de locuinte cu o doamna in anul 2008, contractele la lumina si la gaz nu le-am reziliat asa cum trebuia pt. ca eram entuziasmat ca ma ... (vezi toată discuția)
Abuzurile celor de la gaze... Enkde Enkde Buna, as dori sa expun public si sa stiu cat de legal este felul cum actioneaza cei de la gaze in Brasov - GDF Suez Energy... In data de 19.07.2013, ora ... (vezi toată discuția)