avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru asigurator

Buna ziua,

Ma intereseaza daca depunerea recursului la un proces civil duce la amanarea sechestrului asigurator pana la stabilitarea verdictului final.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vioricai , utilizator 22:40, 4 Aprilie 2013
Pentru a primi un raspuns, va trebui sa dati detalii.
pentru ce s-a instituit masura asiguratorie. Ce obiect are litigiul in care s-a pronuntat hotararea pe care intontionati sa o recurati?
Este vorba de un proces civil avand ca obiect o presupusa datorie, care s-a incheiat cu o masura nefavorabila mie pentru care am depus recurs. Intre timp cealalta parte a mai depus un dosar de sechestru asigurator. Nu stiu exact asupra ce, ca nu am primit nimic in legatura cu noua lor actiune, am vazut doar online. Intrebarea mea este: pana la judecarea recursului, se poate institui executarea silita sau sechestrul respectiv?
Da doamna, se poate. Sechestrul asigurator se pune pe un bun al dvs, pana la solutionarea recursului.
Dar executarea silita are loc doar dupa solutionarea recursului, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechesteru in timpul recursului boss_gabi87 boss_gabi87 Daca doua persoane sunt in proces pentru pretentii (returnarea unei sume de bani imprumutate), creditorul castiga procesul la judecatorie, dar debitorul face ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar ContSters101235 ContSters101235 buna seara. ce trebuie sa fac pentru a obtine instituirea sechestrului judiciar, asupra unui imobil si asupra unor bunuri mobile? in ce conditii si ce ... (vezi toată discuția)
Instituire sechestru asigurator adellantecom adellantecom s-a instituit de catre instanta judecatoreasca R...... sechestru asigurator pe baza : -autorizatie de constructie expirata -extras de carte funciara unde e ... (vezi toată discuția)