Bunicii din partea tatalui meu au decedat(1990-bunicul si 2003-bunica).Am asteptat ca dupa 6 luni,un unchi sa ne sune sa se dezbata succesiunea,vazand ca nu mai da un semn de viata m-am dus la tzara,am stat 2 zile,unchiul meu lucra la consolidarea casei,l-am intrebat daca vrea sa-l ajut refuzandu-ma dar vrand sa cheme un vecin sa-l ajute.M-am intors dar nu am mai fost primit nici in curtea bunicilor,vazand asta am deschis o actiune de iesire din indiviziune impreuna cu surorile mele,venind prin reprezentare,tatal nostru decedand in 1996.Tata a avut 3 frati.Prima hotarare a Judecatoriei a fost data fara sa vad expertizele facute,nu am fost la termenul acela.La apel,Tribunalul a trimis inapoi dosarul deoarece judecatoarea nu s-a pronuntat pe un capat de cerere a unchiului meu,care dorea contravaloarea sumei de 9000 lei reprezentand pomeni si parastase din 1990 pana in 1997.Nu i s-a admis dar judecatoarea nu a pus in discutie motivele de recurs desi Tribunalul a aratat expres ca trebuie sa se ia in considerare toate motivele de de apel pe care le-am formulat.Hotararea nu a fost schimbata desi nu am fost de aciord cu multe dintre cele stipulate in hotarare printre care si imbunatatirile de 3500 lei pe care trebuie sa-i platim unchiului nostru(noi suntem 3 frati),o matusa are peste 5000 lei iar celalalt unchi din Bucuresti are tot 3500 lei desi este o casa taraneasca si imbunatatirile au fost facute unde a stat unchiul care se mutase in casa bunicilor folosind-o in exclusivitate.Eu fiind o persoana de handicap gradul 2,boala mintala,nu stiu toate procedurile intr-un proces civil.
Ce pot face acum avand in vedere ca dosarul este la Curtea de apel,Tribunalul respingand al 2-lea apel,deoarece nu am mai propus o noua expertiza si ca am fost de acord cu cea veche desi nu a fost asa.Eu fiind de acord cu impartirea in natura a casei si atat,nu si cu imbunatatirile pretinse de unchi.
Azi,24.02.2009 am termen la Curtea de Apel si sper sa-mi aprobe macar un avocat din oficiu,venitul lunar permitandu-mi cererea aceasta.
Ce pot sa cer judecatorilor Curtii de Apel pentru ca sa trimita dosarul spre rejudecare?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
frexalina , utilizator
19:30, 24 Februarie 2009