-totul a inceput de la un scandal minor unde un prieten ia dat 2 palmi la unu si eu m-am bagat si i-am dat si eu un pumn
- din cate am inteles baiatu a ajuns la spital i-am rupt maxialru baiatu trebuie sa fie operat
-cam in ce categorie pot fi clasificat pentru asa ceva si cam ce pot patii ?
bun
da as vrea sa stiu care poate fi sentinta maxima care o pot primi (cele 60 de zile cred ca le va avea deoarece trebuie sa fie operat )
si cam ce as putea face ?
momentan, data fiind starea de sanatate a victimei, puteti face anumite gesturi care tin strict de moralitate, respectiv vizitati victima, luati legatura cu familia acesteia, acordati sprijin mai ales moral, ca are nevoie in astfel de situatii, daca ati scris pe forum si ati relatat ce s-a intamplat sunt convins ca va pare rau si regretati profund, o astfel de actiune uitati ce consecinte poate sa produca. Ajutati victima cum puteti face acest lucru mai bine, ulterior in functie de rezultatele clinice, reveniti pe forum cu intrebari si incercam sa va raspundem.
poti incerca medierea(rezolvarea litigiului fara interventia unei instante judecatoresti)
Daca nu ajunteti la un acord comun...se va ajunge la proces...in care poate intervenit impacarea partilor.
Mai mult ca sigur vei fi obligat sa-i repari prejudiciul cauzat...
daca victima depune plangere penala in termen de 2 luni se va deschide un dosar penal. in urma cercetarilor se va stabili vinovatia. intrucat ati produs un prejudiciu victimei veti fi obligat la plata cheltuielilor de spitalizare care pot fi destul de consistente.
Vatamare corporala
ChavaLito
acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)