avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inscriere administratie financiara si registre - ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inscriere administratie financiara si registre - avocat stagiar

Mi-am ridicat decizia de la barou si trebuie sa ma inscriu la administratia financiara, sa-mi cumpar registre etc. si ma cam incurc.

Am inteles ca trebuie completate declaratia 200 si 070. Mai trebuie depuse si alte declaratii?

Unde depun aceste declaratii avand in vedere ca domiciliul meu se afla in acelasi sector cu cel al cabinetului? Le depun la Administratia financiara de sector la persoane fizice sau la persoane juridice sau la ambele?

La declaratia 070 ma incurc la randul 3 - Impozit pe venitul din salarii şi pe venituri
asimilate salariilor şi contribuții sociale. Eu am mai lucrat in trecut pe baza de contract de munca - 2 luni la o firma si 7 luni la o alta firma. Trebuie sa notez ceva la randul 3?

De unde imi achizitionez registrul unic de control, registrul de venit si cheltuieli si registrul inventar?

Aceste registre trebuie inregistrate la Administratia financiara?

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
doru6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 20:42, 30 Martie 2013
Buna seara,

Mergeti la Administratia financiara de care apartineti, la pers fizice. Va vor ajuta doamnele de acolo sa completati declaratiile, nu va incurcati de acum.

Registrele se cumpara de la orice magazin de tipizate (din ce am sesizat eu), si probabil e macar un astfel de magazin pe langa Administratie. Trebuie inregistrate deci luati-le cu dvs. la Administratie.

Mergeti la finante in loc sa va faceti probleme de unde si cu ce trebuie mers, nu uitati ca aveti la dispozitie doar 15 zile si nu e bine sa pierdeti termenul.

Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale birou individual de arhitectura vasilica52 vasilica52 Va rog sa ma-mi spuneti ce obligatii fiscale am pt un BIA? Ce declaratii trebuie sa depun pe parcursul unui an? Platesc impozit pe venit sau pe profit? Se ... (vezi toată discuția)
Administratie financiara julyana2010 julyana2010 Ca PFA cu domiciliul din CI in sec 4 si cu sediul social in sec 2...la care Administratie Financiara, trebuie sa merg pentru a depune declaratiile de ... (vezi toată discuția)
Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite Bojan  I.M. Bojan I.M. Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce ... (vezi toată discuția)