ma aflu intr-o situatie grea:casatorit de 7 ani si persista problema geloziei.Imi sunt afectate relatiile in comunitate,cu familia(frate,surori),sanatatea fizica(ma agreseaza verbal si fizic,mi-am scos certificat medico-legal,imi confisca telefonul si ia nr.de telefon si suna sa vada cine raspunde,ma ameninta ca vb.cu sefa mea sa ma dea afara de la servici etc. As vrea sa ma sfatuiesc cu un avocat,dar din lipsa de resurse nu pot.Ce as putea face?Legal ma refer
Există suficiente mijloace prin care puteţi pune capăt acestei situaţii Există pârghii legale, pentru că legea protejează viaţa privată a persoanelor, secretul corespondenţei, integritatatea fizică şi psihică a persoanelor .Ori din ceea ce relataţi rezultă că au fost atinse toate aceste valori protejate. Vă protejează atât legea civilă cât şi cea penală .
Depinde doar de dvs. dacă veţi dori să mergeţi mai departe cu nişte acţiuni încazul în care orice demers efectuat pe cale amiabilă eşuează.
Ma mult, trebuie să luaţi în considerare şi faptul că orice acţiune legală ar putea conduce la destrămarea relaţilor de familie , soldându-se în final cu un divorţ.
as vrea sa stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,situatia a devenit insuportabila,as vrea sa divortez,va rog cei ce stiu sa-mi spuna cat este taxa sau onorariul la un avocat pt.a divorta.Va rog!
Onorariile difera mult si se stabilesc de acord cu clientul. Nu va arunca nimeni cifre nerealiste pe net.
Oricum, puteti divorta si amiabil la notar, mai ieftin; puteti face singur cererea de divort la instanta, si mai ieftin.