avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe profit sau impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe profit sau impozit pe venit

La infiintare ce ar fi mai bine sa aleg, impozit/profit sau impozit/venit pentru o societate care vinde online accesorii?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:25, 31 Martie 2013
Veţi fi încadrat de la constituire ca microîntreprindere şi implicit veţi plăti impozit pe venit. Aveţi aici un material interesant pentru dumneavoastră şi bine de ştiut [ link extern ] !/
Multumesc frumos pentru raspuns!Nu ma pot insa loga pe ANAF pentru a vizualiza continutul link-ului. Cum m-as putea loga?Trebuie sa am semnatura digitala pentru a ma inregistra?
Nu vă trebuie semnătură electronică, dacă nu reuşiţi căutaţi pe Google "schimbare regim impozitare microîntreprinderi" şi veţi găsi site-ul ANAF unde sunt aceste precizări (este al 5-lea link de sus în jos).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. anamic anamic Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. Am de ceva ani o parola pentru \"spatiul virtual\". Anul acesta nu mai regasesc posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Depunere online formular 230 (2%) radudan radudan Buna ziua, Citisem undeva ca s-ar putea depune formularele 230 online. Este adevarat? Daca da, care este linkul ce trebuie accesat? Multumesc, Radu (vezi toată discuția)