avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul uzufructuarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul uzufructuarului

Buna ziua!
As dori sa stiu daca pot sa-mi construiesc si sa extind un balcon al unui apartament de bloc fara acordul unuia din uzufructuari...
Va pot detalia ca este vorba de un apartament de bloc al carui proprietar sunt , dar care are insa si alti doi uzufructuari in viata, unul dintre ei nefiind in tara! Pentru a obtine Autorizatia de construire este nevoie de acordul ambilor uzufructuari, sau este de ajuns doar unul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crezzulina , utilizator 22:03, 31 Martie 2013
Aveti nevoie de acordul ambilor. Cel care este plecat va poate da procura sa va ocupati de aceste operatiuni.
Din pacate, cel plecat a divortat de mine si nu doreste sa ma ajute in sensul asta! Ce pot sa fac in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire pentru o locuinta cu uzufructuari crezzulina crezzulina Bun a ziua! As dori sa va intreb cum as putea sa procedez in urmatoarea situatie: fata mea a mostenit de la bunicul ei un apartament de bloc confort II; ... (vezi toată discuția)
Extindere apartament claudiucebel claudiucebel Buna ziua,spuneti-mi va rog daca ma puteti ajuta la o intrebare,eu locuiesc la etajul 4 ,de curand aprox 2-3 ani vecinul de la parter si-a extins apartamentul ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)