avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor la contributia de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor la contributia de asigurari de sanatate

Conform,legii 95/2006 art 257,daca am realizat in anul 2007, venituri impozabile sub salariu mediu brut pe tara trebuia sa platesc aceasta contributie si in ce cuantum?
Mentionez ca am primit in anul 2013 o instiintare de impunere calculata retroactiv pe 2007 de 660 lei pentru un venit impozabil de 300 lei pe anul respectiv
Cel mai recent răspuns: Nick60 , utilizator 10:31, 1 Aprilie 2013
In ce calitate datorati C.A.S.S.? Sunteti titular al unei P.F.A., realizati venituri din chirii sau e vorba de altceva?
Din conventie civila de la asociatia de propietari! (30 lei lunar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas obligatorie? mariapah mariapah In anul 2010, luna mai , am iesit din somaj. Pana in octombrie 2011 nu am mai avut nici un venit. De la aceasta data sunt persoana fizica autorizata. Am mers ... (vezi toată discuția)
Privind declaratia de venit ce trebuie depusa la casele de asigurari de sanatate cosmin1859 cosmin1859 Sunt din Constanta si am fost pana acum de 2 ori la casa de asigurari de sanatate a judetului Contanta sa depun declaratia de venit corespunzatoare lunii iulie ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari de sanatate 5,5% cretzustancu cretzustancu Casa judeteana de asigurari de sanatate mi-a trimis o instiintare ca acum 5 ani nu am platit asigurarile de sanatate corespunzatoare veniturilor din ... (vezi toată discuția)