avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... AVOCAT- acordarea asistentei juridice cu titlu gratuit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

AVOCAT- acordarea asistentei juridice cu titlu gratuit !

In Mehedinti
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:42, 31 Martie 2013
OK, si care este intrebarea (problema) ?!
Pe acest forum nu se fac recomandări către avocaţi care desfăşoară activităţi de asistenţă juridică gratuită. Puteţi formula în acest sens o întrebare la Baroul de avocaţi din judeţul unde locuiţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pe drpt penal cu experienta cedo Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, imi puteti recomanda pe cineva care are experienta in pregatirea si reprezentarea unui caz penal la CEDO.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda o firma de avocatura din rm valcea? cristianerimia87 cristianerimia87 Va rog, imi puteti recomanda o firma de avocatura serioasa din Rm Valcea? Am un dosar penal pe rol la Tribunalul Valcea, aflat in stadiul de Camera ... (vezi toată discuția)
Avocat comercial romania franta utilizator2013 utilizator2013 Buna ziua! As dori sa stiu daca pot contacta un avocat specializat pe legislatia comerciala franceza, pentru consultanta, (vezi toată discuția)