avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestaare proces verbal radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestaare proces verbal radar

1. Am fost surprins de radar circuland cu 75km/h pe un sector de drum cu limita de 50. Problema era ca radarul era dupa un gard, iar filtrul era la circa 500 de m. M-a dat prin statie si apoi agentul m-a oprit. Pot fi amendat de altcineva in afara de cel care era la radar? Merita sa fac o contestatie invocand un viciu de procedura?
Cel mai recent răspuns: rcolo , utilizator 08:13, 1 Aprilie 2013
Puteti face contestatie si sa primiti doar avertisment.
Puteti contesta mai multe aspecte dar v-ar trebui avocat si nu cred ca are rost.
Multumesc! Apreciez promptitudinea.
As putea gasi pe forum un model de contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar ? Mandark Mandark Buna ziua , Astazi am aflat de acest site si am observat ca in general utilizatorii primesc \"ajutor legislativ\". Am si eu cateva nelamuriri in privinta unei ... (vezi toată discuția)
Suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 zile andu04vl andu04vl Am fost inregistrat de aparatul radar circuland in localitate cu o viteza de 102 km/h, desi nu cred ca am depasit viteza de 100 km/h tot drumul indiferent ca a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)