avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general microintreprinderi fara salariati dar cu venituri ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

microintreprinderi fara salariati dar cu venituri ?????

Poate un administrator sa lucreze cu contract prestari servicii la o alta firma de la care incaseaza venituri, dar la firma proprie sa nu fie salariat?
In acest caz poate beneficia de somaj, ca persoana fizica (indeplineste conditiile de acordare somaj) daca a desfiintat postul pe care era angajat la firma proprie ?
E legal, acesta actiune nu are nici o implicare fiscala sau altele de genul?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters285233 , utilizator 16:41, 1 Aprilie 2013
poate sa lucreze linistit cu contract de prestari servicii si sa incaseze venituri, dar daca nu este si angajat nu beneficiaza de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea somajului marleen7019 marleen7019 Buna ziua, Am o o problema in ce priveste faptul ca angajatorul nu vrea sa-mi acorde somaj. M-am casatorit de curand shi , va trebui sa ma mut din ... (vezi toată discuția)
Pensionari - contract de munca dan197 dan197 Buna ziua. Am angajati doua persoane care au calitate de pensionari, sunt angajati de aproape 10 ani pe postul de paznici la firma......De ceva vreme am ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic carodum63 carodum63 Buna seara, Avem un tatic care se prezinta la lucru dupa terminarea CIC. Problema este ca firma noastra nu mai lucreaza in perioada 14.12.2009-- 01.03.2010 ... (vezi toată discuția)