avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat OPSNAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat OPSNAJ

Buna ziua!Dupa ce am depus toate actele la locul meu de munca pentru ca sotia mea sa poata figura ca si coasigurat,unde trebuie sa solicit eliberarea adeverintei de coasigurat?,La servici sau la opsnaj?,si daca trebuie la casa opsnaj,mai trebuie si alte documente?si daca se poate lasa un nr de fax si de tel.multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristina velescu , utilizator 17:48, 2 Aprilie 2013
Si angajatorul va poate elibera o adeverinta prin care sa ateste ca sotia Dumneavoastra este coasigurata.
Date de contact pentru Casa OPSNAJ Bucuresti : Adresa: str. Popa Savu, nr. 45, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021/202.46.64
TelVerde: 0800.800.952
Fax 021/222.23.42
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)
Probleme coasigurat opsnaj alias829 alias829 Buna ziua! Am si eu o problema. Vreau sa o trec pe sotie ca si coasigurat, eu fiind asigurat la OPSNAJ dar sotia are o firma pe numele ei care nu mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta uremoas neluraducanu neluraducanu Va rog cum sa procedez pentru a obtine o adeverinta pentru casa de pensii de la UREMOAS intreptindere ce nu mai exista.Am gasit un sediu si un numar de ... (vezi toată discuția)