avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrebare privind drepturile si libertatile ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrebare privind drepturile si libertatile fundamentale ale omului

la ce instanta ma pot adresa impotriva unei institutii, acestia prelucrand mi-au furat informatiile specfic identitatii mele psihice, culturale, prelucrand simturi, si folosind mijloace de spalare a creierului meufacandu-ma sa uit, interzicandu-mi, in acelasi timp si drepturile (cultura, dreptul de a mai continua studiile,munca). e foarte greu, acestia influenteaza diferite persoane juridice pentru a nu-mi da drepturile mele fundamentale
Cel mai recent răspuns: salcianuadriana , utilizator 19:01, 1 Aprilie 2013
Ceea ce sustineti dvs.in mesaj,este aproape rupt din filme SF,dar pentru ca ati solicitat sprijin va precizez ca puteti formula plangere penala impotriva conducerii institutiei daca se intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de violarea secretului corespondentei prevazuta la art.195 Cod Penal sau ale infractiunii de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi,prevazuta de art.247 Cod Penal.De asemenea, puteti formula o plangere adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii,conform OUG 137/2000.
nu ma pot adresa instantei tribuna, pentru drepturile mele? CONSITUTTIA, prevede drepturile si liberattle fundamentale ale omului. Lg 677/2001 pemtru prelucrarea datelor si informatiilor cu caracter personal. Putand solcita stoparea prelucrarii, datorate ncallcarii legii
nu e discriminare din momnt ce fura identitatea si se foloseste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondenței de cãtre fosta soției Cristian Marian Cristian Marian Pe tot parcursul procesului de divorț, adică vreo 2 ani, fosta soție mi-a desfăcut toate plicurile venite de la banca unde am eu contul și era ... (vezi toată discuția)
Diferente salariale georalu1979 georalu1979 Buna ziua In firma unde am lucrat, anul trecut in luna oct sau facut mariri de salariu,am coleg cu vechime 2 ani si ia fost marit salariul cu 200 ron la net ... (vezi toată discuția)
Publicare corespondenta fara acordul meu Costica33 Costica33 Am scris un mesaj e mail unei firme. Acea firma a considerat, fara sa ma intrebe nimic, sa retransmita mesajul meu catre un tert. Acel tert a publicat mesajul ... (vezi toată discuția)