la ce instanta ma pot adresa impotriva unei institutii, acestia prelucrand mi-au furat informatiile specfic identitatii mele psihice, culturale, prelucrand simturi, si folosind mijloace de spalare a creierului meufacandu-ma sa uit, interzicandu-mi, in acelasi timp si drepturile (cultura, dreptul de a mai continua studiile,munca). e foarte greu, acestia influenteaza diferite persoane juridice pentru a nu-mi da drepturile mele fundamentale
Ceea ce sustineti dvs.in mesaj,este aproape rupt din filme SF,dar pentru ca ati solicitat sprijin va precizez ca puteti formula plangere penala impotriva conducerii institutiei daca se intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de violarea secretului corespondentei prevazuta la art.195 Cod Penal sau ale infractiunii de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi,prevazuta de art.247 Cod Penal.De asemenea, puteti formula o plangere adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii,conform OUG 137/2000.
nu ma pot adresa instantei tribuna, pentru drepturile mele? CONSITUTTIA, prevede drepturile si liberattle fundamentale ale omului. Lg 677/2001 pemtru prelucrarea datelor si informatiilor cu caracter personal. Putand solcita stoparea prelucrarii, datorate ncallcarii legii