avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperarea contravaloare concedii medicale de la casa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperarea contravaloare concedii medicale de la casa de sanatate

Buna ziua!
Imi puteti spune va rog, ce optiune are o societate comerciale care nu a solicitat recuperarea contravalorii concediilor medicale platite angajatilor in termen de 90 de zile de la data la care avea acest drept?
Ce alta optiune are societatea sa-si recupereze aceste sume?
Va multumesc mult si astept cu mare interes raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: danielaluchian , utilizator 23:15, 19 Aprilie 2015
Nu ma ajuta nimeni cu un sfat, va rog?:(
Ma intereseaza si pe mine ce e de facut daca nu am solicitat in termen recuperarea concediilor medicale. Se aplica sanctiuni (si unde sunt mentionate acestea) pentru nerecuperarea sumelor aferente concediilor medicale de la Casa de Sanatate? Lucrez la o unitate de invatamant de stat.
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2015
danielaluchian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se aplica sanctiuni daca nu am recuperat concediile medicale de la casa de sanatate? danielaluchian danielaluchian Ce e de facut daca nu am solicitat in termen recuperarea concediilor medicale? Se aplica sanctiuni (si unde sunt mentionate acestea) pentru nerecuperarea ... (vezi toată discuția)
Sume de recuperat de la fnuass Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: - in momentul in care un angajator are de recuperat sume de la FNUASS de pe concedii si indemnizatii, ... (vezi toată discuția)
Ca angajator cum pot recupera bani pe concediu pre si postnatal de la sanatate? aliemi aliemi Ca angajator ce cai pot urma sa imi pot recupera banii platiti pe concediul de maternitate si nerecuperati inca de la CAS, au trecut deja 2 ani si 2 luni. ... (vezi toată discuția)