avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant 31.12.2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant 31.12.2012

Notele explicative la situatiile financiare anuale, trebuie stampilate cu stampila membrului CECAR sau este suficienta semnatura si nr.de inregistrare in organismul profesional?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:42, 1 Aprilie 2013
Buna ziua,

Notele financiare, potrivit reglementarilor contabile armonizate cu directivele europene(Ordinul 3055/2009), sunt parte componenta a situatiilor financiare impreuna cu bilantul si contul de profit si pierdere. Deci si acestea trebuiesc tratate in acelas mod ca si celelalte componente ale situatiilor financiare.
In orice caz, in opinia mea, oridecate ori faceti referire la calitatea dvs. de membru CECCAR, indicand numarul de inregistrare in organism, va trebui sa utilizati si parafa.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare dividende herculeroco herculeroco Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)
Completare bilant an anterior carmen_d_ carmen_d_ Formularul 30 date informative , al bilantului din 2012 e completat doar partial , acum la intocmirea bilantului pe 2013 trebuie trecut exact datele declarate ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)