avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impunere din oficiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere din oficiu

Am primit decizie de impunere din oficiu pentru anul 2008 de la finante, la o autorizatie a carui cui este cu totul altul decat al meu. Eu pentru unitatea mea am declarat si platit pt salariat tot, acele declaratii din oficiu par sa fie pentru alta unitate dar pe numele meu. Am depus o cerere de anulare la finante cu copia dupa cui-ul unitatii mele, sperand sa rezolv aceasta eroare, dar am inteles ca au primit mai multi aceste decizii din oficiu, ce baza legala au cei de la finante cand debiteaza in asa fel? Totusi.....din 2008 pana in 2013 nu am primit nimic in acest sens, daca nu primesc raspuns la cerere ei pot merge mai departe sa mi se faca poprire pe salariu, cum ne putem apara in fata acestor erori?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
lenuta07, utilizator
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:12, 1 Aprilie 2013
Buna seara,

Daca doriti sa primiti un raspuns, va rog sa postati o intrebare in care sa detaliati problema Dvs. .
Va multumesc.

Moderator,
Ec. Gabriela Ionescu
Buna seara,

Din oficiu cui? Ce fel de taxe? In ce context? Poate furnizati mai multe detalii.

Multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act administrativ vasile2013 vasile2013 Un act administrativ intern poate fi modificat de catre emitent printr-un alt act de revenire sau,in conditiile in care deja produce efecte, numai instanta de ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Un raspuns mai detaliat va rog! Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, am mai scris despre problema mea dar nu am primit un raspuns din care sa inteleg clar care sunt drepturile unui salariat ce trebuie sa se intoarca ... (vezi toată discuția)