avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incredintarea minorului- competenta teritoriala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incredintarea minorului- competenta teritoriala

Buna seara.Vin la Dumneavoastra numai cu probleme complicate.Am un fiu in varsta de 9 ani rezultat dintr-un concubinaj.Fiul meu poarta numele tatalui.Acesta ne-a parasit cand fiul meu abia implinise 2 ani.L-am dat in judecata pentru plata pensiei alimentare dar nu am primit nici un ban niciodata.Eu si fiul meu ne-am stabilit de 3 ani in Germania.Ma intereseaza daca pot deschide un proces pentru incredintare minor de aici din Germania cu un avocat German?Eu nu am posibilitatea sa merg in Romania iar fiul meu merge aici la scoala.

Cu respect

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi Mirela36 Mirela36 Buna ziua ! In urma cu doi ani am divortat de fostul sot. Avem un minor in varsta de 11 ani care mi-a fost incredintat prin sentinta judecatoareasca.Locuim in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, sunt obligata sa trec numele tatalui in locul liniutei? eri_ka11 eri_ka11 Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil de 6 ani care nu a fost recunoscut de tata la nastere si in locul tatalui are o liniuta. Ulterior, ... (vezi toată discuția)
Procura-necesara sau nu pentru a pleca in strainatate cu fiica  NUFAR NUFAR Am o fiica de 7 ani rezultata in afara casatoriei. Relatia a fost pasagera.Tatal biologic a fost obligat de instanta la plata unei pensii alimentare, iar ... (vezi toată discuția)