avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarile pentru locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarile pentru locuinte

Buna seara,
stiti cumva daca s-a modificat ceva legat de asigurarile obligatorii pentru locuinte?
Cu catva timp in urma,am citit undeva ca e ok daca imi inchei o polita facultativa si nu mai este necesar sa inchei si una obligatorie,insa am auzit de curand un zvon ca s-ar fi votat afirmativ,pentru reluarea vechii legi,cea cu politele obligatorii...:O
Nu mai stiu ce e adevarat si ce nu!:frantic:
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:04, 2 Aprilie 2013
Daca detineti o asigurare facultativa care acopera cele 3 riscuri obligatorii (cutremur, alunecari teren si inundatie de la apa din precipitatii), nu mai este necesar sa incheiati si o asigurare obligatorie PAD.
Mai multe detalii aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta NICOL72 NICOL72 Am achizitionat un apartament prin programul prima casa si am incheiat o asigurare facultativa pentru locuinta care este si pentru inundatii, cutremure si ... (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)